Palvelut

Yritykset

Saat meidän kauttamme nopeaa ja ammattitaitoista lvi-palvelua kohteisiinne, oli sitten kyseessä hanan irroitus tai isomman kiinteistön lvi-asennukset.Yrityksemme on myös rekisteröity tilaajavastuun sivustoille.

 

Putkiremontit omakotitaloihin

Meidän kauttamme saat erittäin ammattitaitoista asennuspalvelua ja suunnittelua koskien omakotitalojen käyttövesi- ja lämpöjohtosaneerauksia. Takaamme aina, että työt tehdään markkinoiden laadukkaimmilla materiaaleilla ja kilpailukykyiseen hintaan. Teemme ilmaisen kartoitus käynnin. Ota yhteyttä soittamalla, sähköpostiin tai yhteydenottolomakkeen kautta. Putkiremontit omakotitaloihin jopa päivässä.

  

Lämmitysjärjestelmät

Meillä on vahvaa tietotaitoa maalämpöpumpuista sekä vesi-ilmalämpöpumpuista ja kuinka saadaan aikaan toimiva lämmitysjärjestelmä hyvällä hyötysuhteella. Tarjoamme asiakkaille räätälöityjä sekä kokonaisvaltaisia lämmitysjärjestelmien asennusratkaisuja. Kaukolämpövaihtimien vaihto ja uusien asennus kuuluu vahvasti myös toimintaamme.  Teemme ilmaisen suunnittelu/ kartoitus käynnin. 

    

Huolto

Suoritamme huoltotöitä lämpö, vesi ja ilmastointi asioissa. Niin omakotitalouksissa kuin suuremmissakin kiinteistöissä. Meidän kauttamme saat aina laadukasta asennustyötä sovitulla aikataululla.  Huoltoautomme on varusteltu mahdollisimman laajalla varaosavalikoimalla, jotta huolto käynnit sujuisivat nopeasti ja tehokkaasti ilman turhia ja aikaa vieviä tukkukäyntejä.  

 

Uudisrakentaminen

Teemme  omakotitaloihin, paritaloihin, rivitaloihin, sekä halli- rakennuksiin kokonaisvaltaisia lvi-järjestelmien asennuksia.